Covid-19

 • Sortida controlada dels menors a l'espai públic Sortida controlada dels infants a l'espai públic 26 d'abril de 2020

  Des de l'Ajuntament volem informar de les noves mesures en les sortides dels infants.
  Us passem  el resum de la informació ℹ️‼️publicada al BOE-A-2020-4665: Ordre SND / 370/2020, de 25 d'abril,sobre les condicions en què s'han de desenvolupar els desplaçaments per part de la població infantil durant la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

 • Informació sobre recaptació d'impostos i taxes municipals 20 d'abril de 2020

  Respecte a la recaptació dels tributs i altres ingressos de dret públic del municipi, comuniquem informació rellevant sobre modificacions en el calendari de pagament. Les successives pròrrogues sobre l’estat d’alarma han fet que l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona hagi fet arribar noves propostes de modificació de terminis de pagament als quals des de l’Ajuntament d’Olvan ens hem acollit.

 • Comunicació Covid-19 17/04/2020 20 d'abril de 2020

  Aquests dies, tot i alguns canvis decretats en les limitacions i reomanacions establertes per les autoritats, totes seguim vivint en aquesta situació extraordinària que ens limita la nostra vida diària.

 • Informació SAI LGTB Servei d'Atenció Integral a persones Lesvianes, Gais, Transsexuals, Transgènere i Bisexuals 16 d'abril de 2020

  Us recordem que amb la situació actual els Serveis d'Atenció Integral a persones Lesbianes, Gais, Transsexuals, Transgènere i Bisexuals (SAI LGTB), continuen actius.

 • #musicvermutconfinat# 6 d'abril de 2020

  Moltes gràcies a totes per la participació al #musicvermutconfinat# del 5 d'abril de 2020!

 • TANCAMENT DEL CEMENTIRI MUNICIPAL D'OLVAN Tancament del cementiri municipal d'Olvan 3 d'abril de 2020

  Degut a l'estat d'alarma que estem vivint, per seguretat i segons normativa, el cementiri municipal d'Olvan estarà tancat fins a nou avís.

 • Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Berguedà Servei d'informació i atenció a les dones del Berguedà 2 d'abril de 2020

  Us fem arribar la informació sobre els horaris d'atenció del Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Berguedà des del 18/03/2020 fins a nou avís.

 • Servei d'informació i suport emocional Servei d'informació i suport emocional 2 d'abril de 2020

  Us fem arribar informació sobre el Servei d'Informació i Suport Emocional que s'ha creat al Berguedà, per a fer front a la situació de confinament per la COVID-19.

 • Benestar emocional durant el confinament 2 d'abril de 2020

  El confinament a causa del coronavirus ens obliga a afrontar una situació per a la qual no ens havíem preparat. Hem hagut de modificar les nostres rutines habituals i això ens provoca sentiments i emocions que necessitem gestionar.

 • Com gestionar els residus de les persones afectades pel COVID 19 2 d'abril de 2020

  Us fem arribar la informació del tractament de residus a les cases on hi resideixen persones afectades pel Covid 19, que ens ha facilitat el Consell Comarcal del Berguedà.

 • El planeta respira I mentrestant, el planeta respira... 1 d'abril de 2020

  Les mesures adoptades pel COVID-19 ens ha portat a una situació extraordinària per a totes nosaltres. Sabem que aquesta situació no és la ideal però també sabem que de cada experiència en podem treure alguna cosa. Avui volem centrar-nos en les conseqüències que aquesta pausa obligada està tenint en el media ambient.

 • L'heroïcitat de cada dia i de cadascuna de nosaltres 27 de març de 2020

  L'Ajuntament d'Olvan us vol fer arribar un escrit que hem redactat per agraïr l'heroïcitat de cada dia i de cadascuna de nosaltres!

 • Imatge de Covid-19 Recomanacions generals de l'Ajuntament d'Olvan Covid-19 16 de març de 2020

  Des de l'Ajuntament d'Olvan us anirem comunicant recomanacions seguint les disposicions que s'han anat dictant, tant per part del Govern de l'Estat Espanyol com del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 20.04.2020 | 13:26
Darrera actualització: 20.04.2020 | 13:26