Programa Joves en Pràctiques 2019

Divendres, 1 de novembre de 2019

L'Ajuntament d'Olvan s'ha acollit al programa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de contractació de persones joves en pràctiques que estiguin inscrites a Garantia Juvenil, amb la contractació d'un jove en pràctiques a jornada complerta i amb una durada de 6 mesos.

El passat 30 d’octubre de 2019 es va iniciar el Programa. Les persones que s’han pogut acollir a aquest programa havien de reunir una sèrie de requisits, havien de ser menors de 30 anys, estar inscrits al sistema de garantia Juvenil i com a demandants d’ocupació no ocupats al Servei Públic d’Ocupació Catalunya, ser beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i tenir un títol de formació professional, grau universitari o certificat de professionalitat

La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l’atur juvenil, i el Fons Social Europeu inverteix en el teu futur.

El programa de contractació de joves en pràctiques està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i pel Fons Social Europeu en un 91,89%.

Darrera actualització: 26.11.2019 | 14:18