Notícies
Notícies
Estimar sense diferències - Per a la igualtat socioafectiva i de gènere

Estimar sense diferències
dimecres, 17 de maig del 2017


Des del Servei d’Igualtat del Consell Comarcal del Berguedà- Àrea d’Atenció a les Persones, juntament amb diferents ajuntaments de la nostra comarca i la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el proper 17 de maig es dóna el tret de sortida a la campanya Estimar sense diferències  per a la igualtat de tracte i la no discriminació per motius de diversitat sexual, afectiva i de gènere.

La campanya comença el proper 17 de maig de 2016: Dia Internacional contra l’Homofòbia i conclou el pròxim 28 de juny de 2016: Dia Internacional per a l’Alliberament LGTBI (lèsbic, gai, transexual, bisexual i intersexual).

La divulgació de la campanya es farà, principalment, a través de les xarxes socials facebook, twitter i instagram del Consell Comarcal del Berguedà i es convida a tothom a participar-hi compartint els cartells i  la imatge del cor amb els colors de l’arc de sant martí amb l’etiqueta #estimarsensediferencies. També es repartiran prop de 300 cartells en format paper amb les dates commemoratives entre els municipis, entitats i serveis de la comarca.

Lectures: 67   |  Versió PDF  |   Envia'mdocuments
[pdf] , 0Kb.

Ajuntament d'Olvan
Plaça de l'ajuntament s/n - 08611 - P0814300J - Tel. 93 825 00 13 - Fax. 93 822 86 85 - olvan@diba.cat
Diputació de Barcelona