OLVAN*ARTS

Divendres, 4 de desembre de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament d'Olvan organitza la primera programació d'OLVAN*ARTS, que inclou un total de 4 espectacles de màgia, teatre i música per aquest desembre.

El primer acte serà el dimarts, 8 de desembre, amb l'obra de teatre  "Dones i Silenci”, que recull sobre l'escenari un crit en contra de la violència de gènere. El segon acte serà dissabte, 12 de desembre, amb l'espectacle teatral titulat "La petita Capmany", un espectacle de teatre, titelles, gegants, bestiari i màscares per a tots els públics. El dissabte 19 de desembre, coincidint amb el Mercat de Nadal de Cal Rosal, hi haurà l'espectacle musical, "The Beatles for Kids", una proposta per compartir els clàssics del quartet de Liverpool; un espai per cantar, ballar i gaudir d'un moment musical amb tota la família, xics i grans! I l'últim espectacle serà dimecres 30 de desembre, amb l'obra de teatre “Contes de Nadal de les germanes Baldufa”, espectacle ideal per a celebrar les Festes de Nadal i aprendre com viuen aquestes dates els nens i nenes d'arreu del món.

Les entrades són gratuïtes i es poden reservar a l'Ajuntament d'Olvan.

Mesures COVID-19: aforament numerat, utilització de la mascareta, disposició de gel desinfectant, distància de seguretat, recomanació d’avançar la teva arribada, desinfecció abans i després de cada funció.

Darrera actualització: 07.12.2020 | 08:33