Salutació de l'Equip de Govern

Benvingudes,

El lloc web de l’Ajuntament d’Olvan és un espai viu i canviant que té l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats i objectius que el món digital requereix en cada moment. A dia d’avui ja disposem d’una web on fer tràmits, on informar-se i on aproximar-se als atractius naturals i culturals del nostre municipi.

El nostre compromís és el de seguir treballant per donar a conèixer la nostra realitat: Olvan, Cal Rosal, entitats, associacions, festes i esdeveniments. Igualment, volem continuar i ampliar l’accessibilitat a gestions que es puguin fer des d’aquest portal, així com, facilitar informació que aporti i millori la transparència de la nostra gestió. També creiem que aquest espai ha de servir de benvinguda per a totes aquelles persones que desitgen conèixer el nostre municipi, des del punt de vista de l’oferta turística, comercial, laboral i empresarial. Som un municipi dinàmic, on es mouen les coses, i ideal per treballar-hi i viure-hi. Cal que ho constatem amb informació i aquest també és un espai per fer-ho.

El poder popular s’ha fet seu el govern. Però és entre totes que això ha d’avançar, ja que la participació, la implicació i el compromís es treballa dia a dia. O avança o retrocedeix. Esperem que aquest espai web de l’Ajuntament serveixi per facilitar la gestió popular del govern municipal, en el qual totes hi hem de posar el nostre gra de sorra. Per força, això suposa que estem oberts a suggerències i aportacions, a millores que es puguin portar a terme i propostes de projectes per desenvolupar. Redefinim-nos per tant, en tots els espais de la vida social, i en aquest cas, també, en el de la comunicació institucional digital.

Totes som govern.

I recordem, no podran res davant d’un poble unit, alegre i participatiu.

Visca la terra.

Darrera actualització: 27.01.2020 | 12:13
Darrera actualització: 27.01.2020 | 12:13