Servei d'Atenció Integral a persones Lesvianes, Gais, Transsexuals, Transgènere i Bisexuals

Dijous, 16 d'abril de 2020 a les 00:00

Us recordem que amb la situació actual els Serveis d'Atenció Integral a persones Lesbianes, Gais, Transsexuals, Transgènere i Bisexuals (SAI LGTB), continuen actius.

La xarxa de Serveis d'Atenció Integral LGTBI es manté activa durant el confinament per seguir donant resposta a situacions de discriminació i a qualsevol necessitat d'acompanyament, suport o informació en relació a la diversotat sexual i de gènere.

L'atenció als punts de la xarxa SAI es manté activa per telèfon o correu electrònic. Es poden consultar els horaris a la web. El contacte del SAI Berguedà és el telèfon 938213553 (Consell Comarcal del Berguedà), i el correu electrònic és sai@ccberguedà.cat.

Amb el suport del Col·legi de Psicologia de Catalunya, els professionals de la xarxa SAI acompanyen les persones LGTBI que puguin patir una situació d'angoixa a causa del confinament.

Recordeu que en cas d'emergència, cal trucar al 112. o bé enviar un correu a mossos.delictes.odi@gencat.cat.

Recordar tamb´r que la pàgina web de l'Àrea LGTB de la Generalitat és lgtbi.gencat.cat i allà s'hi pot trobar el contacte de tots els SAI de Catalunya. Igualment a la web de Talcomsom www.talcomsom.org/sailgtb s'hi pot trobar el contacte dels SAI del Berguedà, Garrotxa, Osona, Ripollès i el punt SAI de Torelló.

 

Darrera actualització: 20.04.2020 | 13:16