Autocars de Patum 2018

Dimarts, 8 de maig de 2018

Ja s'han posat a la venda els tiquets dels autocars de Patum que organitzen des de l'Oficina Jove del Berguedà amb la col.laboració de les regidories de Joventut.

La principal novetat dels autocars de Patum d’enguany és que s’amplia el servei un dia més: s’organitzen autocars el dimecres de Patum, a més del dijous i el dissabte. Així doncs, qui vulgui anar i tornar a Berga des del seu municipi ho podrà fer el dimecres 30, dijous 31 de maig i dissabte 2 de juny de 2018. Fa 13 anys que s’organitzen aquests autocars durant la Patum per tal de reduir els riscos a les carreteres berguedanes.

Els interessats poden dirigir-se a l'Ajuntament d'Olvan i recollir el tiquet, que té un cost de 2 euros (anar i tornar) cada dia. Els horaris de sortida són, aproximadament, a les 8 de la tarda i la tornada serà a les 5 de la matinada des de la Plaça Gernika de Berga. És indispensable que els menors d’edat presentin l’autorització paterna/materna en el moment de recollir el tiquet. Es podran recollir i pagar els tiquets a l'ajuntament, com a màxim, fins el divendres 25 de maig. Després d’aquest termini, la venda dels tiquets quedarà definitivament tancada.

Darrera actualització: 8.05.2018 | 08:21