El Mercat del Bolet de Cal Rosal obrirà el proper 11 de setembre

Dilluns, 12 d'agost de 2019 a les 00:00

Des d’ara i fins al 31 d’agost s’obre el període d’inscripció per participar al mercat

El passat dijous 8 d’agost representants del comerç de Cal Rosal, de les parades del mercat del bolet i de l’Ajuntament d’Olvan es van reunir per organitzar i acordar els principals aspectes del proper Mercat del Bolet de Cal Rosal. Entre altres coses, es va concretar que l’obertura del Mercat es realitzaria el proper dimecres 11 de setembre de 2019. Els horaris i l’obertura diària es mantindran des d’aquesta data fins a finals de temporada del bolet, aproximadament a mitjans del mes de novembre. Tot i això enguany des de l’organització es vol donar un impuls en activitats paral·leles especialment els caps de setmana. És per aquest motiu s’obriran parcel·les per a paradistes que només puguin assistir al mercat al cap de setmana. Igualment es preveu dur a terme diverses activitats de dinamització, així com celebrar la Festa del Bolet durant el cap de setmana del 26 i 27 d’octubre.

L’Ajuntament d’Olvan ha obert el termini per a la inscripció de paradistes. La data límit per sol·licitar la participació al mercat del bolet serà el 31 d’agost. Totes les persones que estiguin interessades en participar en el Mercat del Bolet es poden posar en contacte a través de l’adreça electrònica olvan@diba.cat el telèfon 93 825 00 13 o bé, directament, presentant-se a l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

En la reunió celebrada el paradistes de bolets del mercat asseguraven que encara és d’hora per saber quina temporada tindrem respecte als bolets. Si durant la segona quinzena d’agost les pluges acompanyen podem veure una temporada similar a la de l’any passat, en el què es van vendre aproximadament uns 15.000 kg de bolets, obtenint un pas de gent proper a les 15.000 persones durant els tres mesos que va durar el mercat. Així doncs, per volum i identitat, el Mercat del Bolet de Cal Rosal és un referent del sector dins de la Catalunya Central. Esperem que el temps acompanyi.

Darrera actualització: 12.08.2019 | 15:03