Tallers de Nadal

Dilluns, 6 de novembre de 2017

La Colla de Reis d'Olvan amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olvan i l'Associació de Tofonaires del Berguedà, organitzen els tallers que porten el nom de "Preparem del Nadal".

Entre aquests tallers, que enguany han crescut en quantitat i que són molt variats, n'hi ha de gratuïts i n'hi ha que el seu preu és de 5€, i es faran des d'aquest cap de setmana fins al 16 de desembre.

Pel què fa als tallers de cuina es portaran a terme per "M'agrada cuinar" i "La cuina de la Mussola", i seran aperitius de Nadal, decorem galetes de Nadal i el taller de torrons. La resta, són tallers de cara a guarnir coses de casa o bé del poble, i fer detalls nadalencs com postals o un calendari d'advent. Us adjuntem el cartell i el díptic on es veuen les dates i una explicació del què es farà i si s'ha de portar alguna cosa.

Les inscripcions es poden fer fins 4 dies abans de cada taller a l'Ajuntament d'Olvan, telèfon 938250013, o bé als telèfons 610056419 - 687719580.

Des de l'Ajuntament d'Olvan, us animem a participar en aquests tallers. que a la vegada serviran perquè el municipi d'Olvan es guarneixi de cara a les festes de Nadal.

Darrera actualització: 7.11.2017 | 09:18