Cal Cisteller

Cal Cisteller - PCC-000005, és un establiment de turisme rural que correspon al grup d’agroturisme a la modalitat de masoveria i pertany a la finca de masia de Ferreres data del segle XVI. És una petita casa envoltada d’extensos camps i el seu propi bosquet acompanyat per un rierol, Cal Cisteller de Ferreres és un punt de partida de nombroses excursions que es poden realitzar en els paratges del seu entorn, convida a descansar i desconnectar de la rutina diària, ofereix l’equilibri de les experiències rurals gràcies a les seves instal·lacions funcionals. Un lloc encantador on la nostàlgia predomina com si el temps no hagués passat, per gaudir amb la família, amics i amb els més petits de la casa.

Està situada a 2,2 km de la masia de Ferreres al municipi d’Olvan (Barcelona), prop de la carretera C-16, a escassos minuts del nucli urbà Berga i de les propostes culturals i esportives més importants de la comarca del Berguedà.

Entre totes les activitats que podreu practicar, a la comarca, ús recomanem els salts en parapent, esquí, esquí de fons, trekking, bicicleta de muntanya ( BTT ), rutes 4 x 4… o si ho preferiu, també podreu visitar les diferents rutes del romànic, el ” Camí dels Bons Homes “, el Santuari de Queralt, els Jardins Artigues dissenyats per Gaudí a la Pobla de Lillet, la Patum … Tot això al vostre abast en pocs minuts des de la vostra casa rural …

Masia Ferreres - 08611 Olvan - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 670 71 39 39
Adreça electrònica: info@calcisteller.com
Lloc web: www.calcisteller.com/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 11.10.2021 | 11:57