Consultori Local – Atenció primària – Olvan

El dispensari municipal està dotat d'un EAP, un equip de professionals de la salut altament qualificat que t'orientaran tant en les teves necessitats d'assistència sanitària com d'assistència social. Pots establir una relació de confiança amb el teu propi equip de professionals de la salut. Els professionals sanitaris (personal mèdic i d'infermeria) sempre estan molt a prop teu i de la teva família. Amb ells pots establir una relació personalitzada i de confiança; t'aconsellaran en totes les qüestions de la salut. Al dispensari hi tens el teu metge de capçalera per ajudar-te a mantenir el teu benestar. El teu metge t'ofereix atenció continuada i resol qualsevol incident que consideris urgent.

Al dispensari municipal hi trobaràs:

  1. Un equip de professionals sanitaris que estan sempre a prop teu i de la teva familia, amb un tracte personalitzat i de confiança.
  2. Informació i consells de tipus sanitari i assistencial.
  3. Servei d'atenció a domicili per quan, pel teu estat de salut, no puguis anar fins al dispensari. Atenció continuada fora d'horari habitual, o bé informació sobre quin és el centre amb atenció continuada més proper al teu domicili.
  4. Activitats de prevenció (vacunació, detecció precoç de malalties...) i promoció d'hàbits saludables i consells sanitaris.

Plaça de l'Ajuntament, s/n - 08611 Olvan - Barcelona (Catalunya)
Telèfon:93 822 86 19
Telèfon:93 326 89 01
Horari:  
Dilluns, dimarts i divendres, de 8:00 a 11:00h
i dimecres de 12:00 a 15:00h
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 04.08.2017 | 10:17