Ajuntament d'Olvan

Tauler d'anuncis
Avisos
 • Qualitat de l’aigua d’Olvan 02/10/2023

  Benvolgudes veïnes/ns,
  Tal i com vam exposar en la darrera assemblea d’Olvan, els indicadors de la qualitat de l’aigua d’Olvan estan sent molt crítics últimament. No obstant, en el darrer control, es van sobrepassar alguns límits que recomanen abstenir-se de consumir aigua malgrat que no hi ha cap risc per a la salut en utilitzar l’aigua per rentar els estris de cuina, dutxar-se o rentar la roba. Fem l’aclariment que a Cal Rosal no s’ha detectat cap problema.
  Volem afegir que fa temps que estem treballant per solucionar una situació que no és la primera vegada que apareix, especialment en períodes de sequera. Com veureu en el document adjunt, hem iniciat algunes mesures correctores que esperem que puguin ser aplicades a curt termini.
  Anirem informant. Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.

 • Mesures extraordinàries agost 2020 per a la contenció de la pandèmia de COVID-19 18/08/2020

  A continuació transcrivim la resolució publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, per la qual s'adopten mesures extraordinàries al territori de Catalunya per a l'aplicació de l'Acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut de 14 d'agost de 2020, sobre la declaració d'actuacions coordinades en salut pública per a la contenció de la pandèmia de COVID-19.

 • Afectacions en el servei del porta a porta per treballs d'asfaltatge 29/07/2020

  Mentre durin les obres d'asfaltatge en alguns carrers del municipi, habilitarem 2 punts provisionals de recollida selectiva.

 • Documents de pagament amb data caducada o a punt de caducar-se 01/05/2020

  Hi ha veins i veines que estan rebent documents de pagament dels impostos i/o taxes caducats o a punt de caducar-se.

 • Mesures urgents i extraordinàries recaptació impostos i taxes 01/04/2020

  Com sabeu, d’acord amb l’estat d’alarma decretat pel Govern de l’Estat, i en aplicació de les mesures  excepcionals  que  ha  adoptat  la  Diputació  de  Barcelona,  davant  la  situació generada per l'evolució del coronavirus COVID-19,  i  amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la malaltia, les instal.lacions de l’Organisme de Gestió Tributària (oficines centrals i territorials i punts d'informació), estan tancades des del dia 16 de març de 2020.

Més avisos
Notícies
 • Ple eleccions 12 de maig

  Com tots sabeu el pròxim 12 de maig hi ha eleccions a Catalunya, és per això que avui a les 17:00 h a l'Ajuntament d'Olvan es celebrarà un Ple extraordinari en motiu del sorteig de membres de les meses electorals.

  Volem recordar que tots els plens que es realitzen a l'Ajuntament són oberts a la ciutadania i tothom és benvingut a assistir-hi com a oient.

Més notícies
Agenda
Mapa de Patrimoni Cultural d'Olvan