Notícies

 • Cartell Festa Major Olvan 2020 Festa Major Olvan 2020 26 de juliol de 2020

  Arriba l'agost i ja tenim la festa major d'Olvan aquí.

 • Reobertura dels consultoris locals d'Olvan i de Cal Rosal 8 de juliol de 2020

  El Servei Catala de la Salut de la Generalitat de Catalunya ens ha comunicat la reobertura dels consultoris locals del Berguedà durant aquesta setmana.

 • Piscines 2020 Obertura de les piscines municipals 2020 2 de juliol de 2020

  A continuació detallem les tarifes, horaris i mesures que es portaran a terme a les piscines municipals d'Olvan i de Cal Rosal durant l'estiu 2020. Les mesures especificades són provisionals, depenent de l'evolució de la pandèmia i de la normativa vigent en cada moment.

 • Nou horari provisional de la Farmaciola d'Olvan 21 de maig de 2020

  La Farmaciola d'Olvan ens ha comunicat els nous horaris.

 • Reobertura atenció al públic Reobertura de les oficines d'atenció al públic del porta a porta 14 de maig de 2020

  Us volem informar que el Consell Comarcal reaobre les oficines d'atenció al públic del porta a porta.

 • Sortida controlada dels menors a l'espai públic Sortida controlada dels infants a l'espai públic 26 d'abril de 2020

  Des de l'Ajuntament volem informar de les noves mesures en les sortides dels infants.
  Us passem  el resum de la informació ℹ️‼️publicada al BOE-A-2020-4665: Ordre SND / 370/2020, de 25 d'abril,sobre les condicions en què s'han de desenvolupar els desplaçaments per part de la població infantil durant la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

 • Informació deixalleries Reobertura i represa dels serveis de les deixalleries 22 d'abril de 2020

  Es reobren i es reprenen els serveis de les deixalleries fixes, la deixalleria mòbil i la recollida de voluminosos a demanda.

 • Informació sobre recaptació d'impostos i taxes municipals 20 d'abril de 2020

  Respecte a la recaptació dels tributs i altres ingressos de dret públic del municipi, comuniquem informació rellevant sobre modificacions en el calendari de pagament. Les successives pròrrogues sobre l’estat d’alarma han fet que l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona hagi fet arribar noves propostes de modificació de terminis de pagament als quals des de l’Ajuntament d’Olvan ens hem acollit.

 • Comunicació Covid-19 17/04/2020 20 d'abril de 2020

  Aquests dies, tot i alguns canvis decretats en les limitacions i reomanacions establertes per les autoritats, totes seguim vivint en aquesta situació extraordinària que ens limita la nostra vida diària.

 • Racons de Lectura 13 d'abril de 2020

  Tal i com us presentàvem la proposta dels Racons de Lectura (enllaç al vídeo de presentació), aquí trobareu les propostes que ens heu anat fent.

 • Assemblea de poble del 4 d'abril de 2020 7 d'abril de 2020

  Adjunt hi trobareu un resum de l'Assemblea de poble que es va portar a terme el dissabte 4 d'abril de 2020.

 • #musicvermutconfinat# 6 d'abril de 2020

  Moltes gràcies a totes per la participació al #musicvermutconfinat# del 5 d'abril de 2020!

 • Imatge de Covid-19 Recomanacions generals de l'Ajuntament d'Olvan Covid-19 16 de març de 2020

  Des de l'Ajuntament d'Olvan us anirem comunicant recomanacions seguint les disposicions que s'han anat dictant, tant per part del Govern de l'Estat Espanyol com del Govern de la Generalitat de Catalunya.

 • Assistents a l'assemblea de poble a la Sala Blanca de l'Ajuntament d'Olvan Assemblea de poble 25/08/2019 18 de setembre de 2019

  En aquesta notícia us volem compartir el contingut de la trobada que va tenir lloc a la Sala Blanca de l'Ajuntament d'Olvan el passat 25 d'agost en motiu de la 2a Assemblea de poble. Seguim treballant per la transparència i per la comunicació com a eixos transversals de la nostra acció de govern. Pensem que poder-nos trobar amb el poble cada mes ens enriqueix mútuament i ens facilita una comunicació eficient i directa. Recordar-vos que el PDF és el material de suport que utilitzem per comunicar-vos el contingut de l'assemblea, però que la millor forma de poder-lo comprendre i interpretar és assistint a les trobades, doncs les interpretacions de documents poden variar-ne l'orientació real. Us animem a venir a la següent assemblea de poble el proper dissabte dia 28 de setembre a les 19.00 h al Local Social de Cal Rosal. Juntes i junts treballarem per un municipi millor!

 • Mercat del Bolet de Cal Rosal 2019 Mercat del Bolet de Cal Rosal 2019 5 de setembre de 2019

  El tradicional Mercat del Bolet de Cal Rosal comença la nova temporada a partir del dia 11 de setembre fins a finals de novembre.

  Hi podreu trobar les habituals parades de bolets, així com productes alimentaris de proximitat.

 • Reunió dijous 8 d'agost al Local Social de Cal Rosal El Mercat del Bolet de Cal Rosal obrirà el proper 11 de setembre 12 d'agost de 2019

  Des d’ara i fins al 31 d’agost s’obre el període d’inscripció per participar al mercat

  El passat dijous 8 d’agost representants del comerç de Cal Rosal, de les parades del mercat del bolet i de l’Ajuntament d’Olvan es van reunir per organitzar i acordar els principals aspectes del proper Mercat del Bolet de Cal Rosal. Entre altres coses, es va concretar que l’obertura del Mercat es realitzaria el proper dimecres 11 de setembre de 2019. Els horaris i l’obertura diària es mantindran des d’aquesta data fins a finals de temporada del bolet, aproximadament a mitjans del mes de novembre. Tot i això enguany des de l’organització es vol donar un impuls en activitats paral·leles especialment els caps de setmana. És per aquest motiu s’obriran parcel·les per a paradistes que només puguin assistir al mercat al cap de setmana. Igualment es preveu dur a terme diverses activitats de dinamització, així com celebrar la Festa del Bolet durant el cap de setmana del 26 i 27 d’octubre.

  L’Ajuntament d’Olvan ha obert el termini per a la inscripció de paradistes. La data límit per sol·licitar la participació al mercat del bolet serà el 31 d’agost. Totes les persones que estiguin interessades en participar en el Mercat del Bolet es poden posar en contacte a través de l’adreça electrònica olvan@diba.cat el telèfon 93 825 00 13 o bé, directament, presentant-se a l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

  En la reunió celebrada el paradistes de bolets del mercat asseguraven que encara és d’hora per saber quina temporada tindrem respecte als bolets. Si durant la segona quinzena d’agost les pluges acompanyen podem veure una temporada similar a la de l’any passat, en el què es van vendre aproximadament uns 15.000 kg de bolets, obtenint un pas de gent proper a les 15.000 persones durant els tres mesos que va durar el mercat. Així doncs, per volum i identitat, el Mercat del Bolet de Cal Rosal és un referent del sector dins de la Catalunya Central. Esperem que el temps acompanyi.

Darrera actualització: 09.08.2018 | 09:28
Darrera actualització: 09.08.2018 | 09:28