Notícies

 • ITV vehicles agrícoles ITV vehicles agrícoles 3 de juny de 2020

  Els propers dies 15 i 16 de juny de 2020 vindran els tècnics del Departament Agrícola de l'empresa concessionària de la Generalitat de Catalunya, Applus, per tal de passar les ITV dels vehicles agrícoles.

 • Nou horari provisional de la Farmaciola d'Olvan 21 de maig de 2020

  La Farmaciola d'Olvan ens ha comunicat els nous horaris des del 25 de maig de 2020 i fins a la reobertura del CAP d'Olvan.

 • Reobertura atenció al públic Reobertura de les oficines d'atenció al públic del porta a porta 14 de maig de 2020

  Us volem informar que el Consell Comarcal reaobre les oficines d'atenció al públic del porta a porta.

 • Sortida controlada dels menors a l'espai públic Sortida controlada dels infants a l'espai públic 26 d'abril de 2020

  Des de l'Ajuntament volem informar de les noves mesures en les sortides dels infants.
  Us passem  el resum de la informació ℹ️‼️publicada al BOE-A-2020-4665: Ordre SND / 370/2020, de 25 d'abril,sobre les condicions en què s'han de desenvolupar els desplaçaments per part de la població infantil durant la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

 • Informació deixalleries Reobertura i represa dels serveis de les deixalleries 22 d'abril de 2020

  Es reobren i es reprenen els serveis de les deixalleries fixes, la deixalleria mòbil i la recollida de voluminosos a demanda.

 • Informació sobre recaptació d'impostos i taxes municipals 20 d'abril de 2020

  Respecte a la recaptació dels tributs i altres ingressos de dret públic del municipi, comuniquem informació rellevant sobre modificacions en el calendari de pagament. Les successives pròrrogues sobre l’estat d’alarma han fet que l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona hagi fet arribar noves propostes de modificació de terminis de pagament als quals des de l’Ajuntament d’Olvan ens hem acollit.

 • Comunicació Covid-19 17/04/2020 20 d'abril de 2020

  Aquests dies, tot i alguns canvis decretats en les limitacions i reomanacions establertes per les autoritats, totes seguim vivint en aquesta situació extraordinària que ens limita la nostra vida diària.

 • Informació SAI LGTB Servei d'Atenció Integral a persones Lesvianes, Gais, Transsexuals, Transgènere i Bisexuals 16 d'abril de 2020

  Us recordem que amb la situació actual els Serveis d'Atenció Integral a persones Lesbianes, Gais, Transsexuals, Transgènere i Bisexuals (SAI LGTB), continuen actius.

 • Racons de Lectura 13 d'abril de 2020

  Tal i com us presentàvem la proposta dels Racons de Lectura (enllaç al vídeo de presentació), aquí trobareu les propostes que ens heu anat fent.

 • Assemblea de poble del 4 d'abril de 2020 7 d'abril de 2020

  Adjunt hi trobareu un resum de l'Assemblea de poble que es va portar a terme el dissabte 4 d'abril de 2020.

 • #musicvermutconfinat# 6 d'abril de 2020

  Moltes gràcies a totes per la participació al #musicvermutconfinat# del 5 d'abril de 2020!

 • TANCAMENT DEL CEMENTIRI MUNICIPAL D'OLVAN Tancament del cementiri municipal d'Olvan 3 d'abril de 2020

  Degut a l'estat d'alarma que estem vivint, per seguretat i segons normativa, el cementiri municipal d'Olvan estarà tancat fins a nou avís.

 • Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Berguedà Servei d'informació i atenció a les dones del Berguedà 2 d'abril de 2020

  Us fem arribar la informació sobre els horaris d'atenció del Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Berguedà des del 18/03/2020 fins a nou avís.

 • Servei d'informació i suport emocional Servei d'informació i suport emocional 2 d'abril de 2020

  Us fem arribar informació sobre el Servei d'Informació i Suport Emocional que s'ha creat al Berguedà, per a fer front a la situació de confinament per la COVID-19.

 • Benestar emocional durant el confinament 2 d'abril de 2020

  El confinament a causa del coronavirus ens obliga a afrontar una situació per a la qual no ens havíem preparat. Hem hagut de modificar les nostres rutines habituals i això ens provoca sentiments i emocions que necessitem gestionar.

 • Com gestionar els residus de les persones afectades pel COVID 19 2 d'abril de 2020

  Us fem arribar la informació del tractament de residus a les cases on hi resideixen persones afectades pel Covid 19, que ens ha facilitat el Consell Comarcal del Berguedà.

 • El planeta respira I mentrestant, el planeta respira... 1 d'abril de 2020

  Les mesures adoptades pel COVID-19 ens ha portat a una situació extraordinària per a totes nosaltres. Sabem que aquesta situació no és la ideal però també sabem que de cada experiència en podem treure alguna cosa. Avui volem centrar-nos en les conseqüències que aquesta pausa obligada està tenint en el media ambient.

 • Resum sobre les restriccions a les activitats laborals no essencials per la COVID-19 30 de març de 2020

  Us fem arribar l'últim comunicat rebut del Centre de Coordinació operativa de Catalunya (CECAT), en que contempla la novetat sobre les restriccions a les activitats laborals no essencials per la COVID-19. Situació de permís retribuït recuperable.

 • L'heroïcitat de cada dia i de cadascuna de nosaltres 27 de març de 2020

  L'Ajuntament d'Olvan us vol fer arribar un escrit que hem redactat per agraïr l'heroïcitat de cada dia i de cadascuna de nosaltres!

 • Imatge de Covid-19 Recomanacions generals de l'Ajuntament d'Olvan Covid-19 16 de març de 2020

  Des de l'Ajuntament d'Olvan us anirem comunicant recomanacions seguint les disposicions que s'han anat dictant, tant per part del Govern de l'Estat Espanyol com del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 09.08.2018 | 09:28
Darrera actualització: 09.08.2018 | 09:28