Notícies

 • Cartell Jornada de la Caça i la Tòfona del Berguedà 25 de febrer de 2020

  El proper diumenge 1 de març de 2020 a la Porta del Comerç de Cal Rosal, es celebrarà la I Jornada gastronòmica i producte de proximitat de la Caça i La Tòfona del Berguedà.

   

   

 • Cartell informatiu Curs de manipulador/a d'aliments amb al·lergogens e intoleràncies 4 de febrer de 2020

  S'obre el període d'inscripció al curs de manipulador/a d'aliments amb al·lergogens e intoleràncies.

 • Imatge plàstics agrícoles Campanya de recollida de plàstics agrícoles al Berguedà 2020 16 de gener de 2020

  Del 13 de gener fins al proper 30 d'abril de 2020 es portarà a terme la "Campanya de recollida de plàstics agrícoles al Berguedà".

 • JENP Programa Joves en Pràctiques 2019 1 de novembre de 2019

  L'Ajuntament d'Olvan s'ha acollit al programa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de contractació de persones joves en pràctiques que estiguin inscrites a Garantia Juvenil, amb la contractació d'un jove en pràctiques a jornada complerta i amb una durada de 6 mesos.

  El passat 30 d’octubre de 2019 es va iniciar el Programa. Les persones que s’han pogut acollir a aquest programa havien de reunir una sèrie de requisits, havien de ser menors de 30 anys, estar inscrits al sistema de garantia Juvenil i com a demandants d’ocupació no ocupats al Servei Públic d’Ocupació Catalunya, ser beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i tenir un títol de formació professional, grau universitari o certificat de professionalitat

  La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l’atur juvenil, i el Fons Social Europeu inverteix en el teu futur.

  El programa de contractació de joves en pràctiques està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i pel Fons Social Europeu en un 91,89%.

 • Assistents a l'assemblea de poble a la Sala Blanca de l'Ajuntament d'Olvan Assemblea de poble 25/08/2019 18 de setembre de 2019

  En aquesta notícia us volem compartir el contingut de la trobada que va tenir lloc a la Sala Blanca de l'Ajuntament d'Olvan el passat 25 d'agost en motiu de la 2a Assemblea de poble. Seguim treballant per la transparència i per la comunicació com a eixos transversals de la nostra acció de govern. Pensem que poder-nos trobar amb el poble cada mes ens enriqueix mútuament i ens facilita una comunicació eficient i directa. Recordar-vos que el PDF és el material de suport que utilitzem per comunicar-vos el contingut de l'assemblea, però que la millor forma de poder-lo comprendre i interpretar és assistint a les trobades, doncs les interpretacions de documents poden variar-ne l'orientació real. Us animem a venir a la següent assemblea de poble el proper dissabte dia 28 de setembre a les 19.00 h al Local Social de Cal Rosal. Juntes i junts treballarem per un municipi millor!

 • Mercat del Bolet de Cal Rosal 2019 Mercat del Bolet de Cal Rosal 2019 5 de setembre de 2019

  El tradicional Mercat del Bolet de Cal Rosal comença la nova temporada a partir del dia 11 de setembre fins a finals de novembre.

  Hi podreu trobar les habituals parades de bolets, així com productes alimentaris de proximitat.

 • Reunió dijous 8 d'agost al Local Social de Cal Rosal El Mercat del Bolet de Cal Rosal obrirà el proper 11 de setembre 12 d'agost de 2019

  Des d’ara i fins al 31 d’agost s’obre el període d’inscripció per participar al mercat

  El passat dijous 8 d’agost representants del comerç de Cal Rosal, de les parades del mercat del bolet i de l’Ajuntament d’Olvan es van reunir per organitzar i acordar els principals aspectes del proper Mercat del Bolet de Cal Rosal. Entre altres coses, es va concretar que l’obertura del Mercat es realitzaria el proper dimecres 11 de setembre de 2019. Els horaris i l’obertura diària es mantindran des d’aquesta data fins a finals de temporada del bolet, aproximadament a mitjans del mes de novembre. Tot i això enguany des de l’organització es vol donar un impuls en activitats paral·leles especialment els caps de setmana. És per aquest motiu s’obriran parcel·les per a paradistes que només puguin assistir al mercat al cap de setmana. Igualment es preveu dur a terme diverses activitats de dinamització, així com celebrar la Festa del Bolet durant el cap de setmana del 26 i 27 d’octubre.

  L’Ajuntament d’Olvan ha obert el termini per a la inscripció de paradistes. La data límit per sol·licitar la participació al mercat del bolet serà el 31 d’agost. Totes les persones que estiguin interessades en participar en el Mercat del Bolet es poden posar en contacte a través de l’adreça electrònica olvan@diba.cat el telèfon 93 825 00 13 o bé, directament, presentant-se a l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

  En la reunió celebrada el paradistes de bolets del mercat asseguraven que encara és d’hora per saber quina temporada tindrem respecte als bolets. Si durant la segona quinzena d’agost les pluges acompanyen podem veure una temporada similar a la de l’any passat, en el què es van vendre aproximadament uns 15.000 kg de bolets, obtenint un pas de gent proper a les 15.000 persones durant els tres mesos que va durar el mercat. Així doncs, per volum i identitat, el Mercat del Bolet de Cal Rosal és un referent del sector dins de la Catalunya Central. Esperem que el temps acompanyi.

 • bo social tèrmic BO SOCIAL TELÈFON 1 d'agost de 2019

  El nou bo social de telèfon està destinat a reduir la quota de la línia.

  Aquest bo va dirigit a jubilats i pensionistes i la sol·licitud es realitza a través de la companyia subministradora. 

   

  Per a més informació: 

  https://queadslcontratar.com/abono-social-telefono 

  https://www.comparaiso.es/gestiones/contratar/teleasistencia

 • PROGRAMA FESTA MAJOR 2019 Festa Major d'Olvan 2019 30 de juliol de 2019

  Olvan celebra la seva Festa Major 2019, amb un seguit d'actes que s'han programat des del divendres 26 de juliol fins al dimarts 6 d'agost.

  Els actes, són molt diversos i adreçats a tots els públics.

  Des de l'Ajuntament d'Olvan us animem a participar-hi i us desitgem una MOLT BONA FESTA MAJOR!

 • Concurs Instagram i Balcons Festa Major d'Olvan 2019 CONCURS FESTA MAJOR 27 de juliol de 2019

  Obrim el concurs de Festa Major 2019 i adjuntem les bases en aquesta mateixa notícia.

  CONCURS INSTAGRAM: fotografía els millors moments de la Festa Major 2019 i penja-ho al teu compte d'Instagram amb l'etiqueta: #festamajor19

  CONCURS BALCONS: Aquest any els balcons més bonics, sostenibles i reivindicatius del poble tenen premi!

 • Assemblea de poble · Cal Rosal · 20-09-2019 Assemblea de poble 20/09/2019 24 de juliol de 2019

  El passat dissabte dia 20 de juliol es va celebrar la primera Assemblea de Poble, a la qual va participar força gent del municipi. Per a la seva realització es va elaborar una presentació que servia de guia a l'exposició. L'adjuntem en aquesta notícia per si pot ser d'interès.(accediu a la noticia per descarregar arxiu pdf)  Cal dir que a vegades el discurs servia per aclarir les anotacions, així que restem oberts si hi ha qualsevol dubte. La pròxima assemblea serà EL DISSABTE 31 D'AGOST A LES 19:00h A LA SALA BLANCA (AJUNTAMENT OLVAN)

 • activitats juliol ACTIVITATS JULIOL 25 de juny de 2019

  A continuació podreu trobar la programació d'activitats que es duran a terme els divendres a les 17:00 durant el mes de juliol al local social de Cal Rosal:

  - Dia 12: Taller de costura

  - Dia 19: Taller de cuina, pastís de formatge

  - Dia 26: Taller de memòria i jocs de taula

  A més, durant aquests dies a les 11:00 del matí també podreu assistir als tallers de memòria que s'organitzen a la sala blanca de l'Ajuntament.

 • Autocars Patum 2019 AUTOCARS DE PATUM 2019 29 de maig de 2019
 • MOSQUIT TIGRE AL MOSQUIT TIGRE NI UNA GOTA D'AIGUA! 29 de maig de 2019

  El mosquit tigre és originari del sud-est asiàtic i es va detectar a Catalunya per primera vegada l'estiu de 2004. Se'l reconeix per les ratlles blanques al cap, el cos i les potes.

  El mosquit adult fa entre 2 mm i 10 mm. La presència del mosquit és molt molesta pel nombre elevat de picades que poden causar els exemplars femella adults. Aquest mosquit té la capacitat d'actuar com a vector (transmissor) d'algunes malalties, com les produïdes pels virus Chikungunya, Dengue i Zika.

  Els ous i les larves viuen en petites basses d'aigua estancada, en àrees exteriors properes a la presència humana. Per això, la mesura més eficaç per evitar-ne la proliferació és eliminar els llocs amb aigua on creixen.

 • bo social tèrmic BO SOCIAL TÈRMIC 29 de maig de 2019
Darrera actualització: 09.08.2018 | 09:28
Darrera actualització: 09.08.2018 | 09:28